Μες στους λύκους.



Περπατώ, περπατώ μες στους λύκους...






- Πού 'ναι το δάσος;

- Δεν είναι εδώ.






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσα πάνω στο παρακάτω:
“Αν σε ένα δωμάτιο γεμάτο “ακαθαρσίες” υπάρχει και ένα λουλούδι η μέλισσα θα πάει και θα καθίσει στο λουλούδι. Αντίθετα αν σε ένα δωμάτιο γεμάτο λουλούδια υπάρχει κάπου και μια “ακαθαρσία” η μύγα θα πάει και θα καθίσει στην ακαθαρσία”. Επιλέγω συνειδητά ή ασυνείδητα να γίνομαι “μέλισσα” ή “μύγα” και αυτό σφραγίζει και καθορίζει όλη μου τη ζωή. Κατά κάποιο τρόπο η ζωή υπακούει στο στυλάκι μου και συντονίζεται … Όποιος εστιάζει στα δυσάρεστα στη ζωή του είναι “γρουσούζης” μεταξύ των άλλων και επειδή η ζωή … βλέποντας ότι ο συγκεκριμένος νιώθει υπαρξιακή καταξίωση περιγράφοντας τα δυσάρεστα, για να τον διευκολύνει, για να τον ικανοποιήσει … του φέρνει περισσότερα …

-“Πώς είσαι;”

-“Ας τα λέμε καλά”. Απαντά ο γνώστης της λαϊκής σοφίας. “Ας τα λέμε καλά” για να γίνουν … Ας τα λέμε καλά για να είναι καλά."

Hfaistiwnas είπε...

Οι λύκοι είναι παντού πια..

Dimitris A. είπε...

Αγαπημένε Άγνωστε,
οι εντυπώσεις που σας άφησα,
σας ανήκουν.
Δε θα τις πάρω πίσω.

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

masou8 είπε...

Καλέ μου Δημήτρη, οι εν-τυπώσεις πολλές φορές αδικούν, άλλες φορές λαθεύουν, άλλοτε εξελίσσονται και αλλάζουν και άλλοτε ευστοχούν. Ευτυχώς οι εν-τυπώσεις δεν είναι χαρακτηρολογικές απο-τυπώσεις σε κάποιους. Δυστυχώς όμως στους περισσότερους μετατρέπονται σε δεδομένο...πράγμα που κάνει την οπτική τους να κολλά ...και περιορίζεται πολλή η όραση. Από τότε που σε ανακάλυψα...σε επισκέπτομαι με χαρά. Να σημειώσω δε, ότι οι εν-τυπώσεις μου αφορούν τα γραπτά σου και όχι τον χαρακτήρα σου.

Μαρία